Level/Up

De Lindt heeft een Level/Up groep. Hier wordt voltijd onderwijs gegeven aan hoogbegaafde en cognitief getalenteerde kinderen. Kinderen kunnen er op hun eigen niveau leren en hun talenten ontwikkelen. De Level/Up werkt grotendeels op dezelfde manier als in onze leerpleinen.

Toch zijn er ook verschillen. Hoogbegaafde kinderen zijn cognitief sterk, maar hebben daarnaast vaak persoonlijkheidskenmerken, gevoeligheden en uitdagingen die extra aandacht vragen. Die aandacht is belangrijk voor de verdere groei van deze kinderen. Die aandacht krijgen ze.

Samen met het kind zelf en de ouders kijken we wat het kind nodig heeft om tot bloei te komen op onze school. Daarbij houden we, naast het cognitieve, ook rekening met wat het op sociaal-emotioneel gebied nodig heeft. Op basis daarvan gaan we het onderwijs inrichten. We werken in ons onderwijs veel samen, maar daar waar nodig ook individueel en doelgericht.
 
"Samen werken, een goede sfeer in de klas, je mag zijn wie je bent; dat zijn belangrijke ingrediënten van de Level/Up. Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteiten, jouw dromen, jouw realiteit en jouw geluk. Je bent welkom!" Bram, Margit en Bardo (leerkrachten Level/Up)
Aannamestop: Level/Up